Bine ati venit la Facultatea de Automatica si Calculatoare - UTCN

Contact

Facultatea de Automatica si Calculatoare
Str. G. Baritiu nr. 26-28, 400027 Cluj-Napoca, Romania

Decanat - Sala 48, Telefon: +40-(0)264-401219
Secretariat decanat - Sala 48, Telefon: +40-(0)264-401218
Secretariat studenti - Sala 45, Telefon(vezi contactele de mai jos)

ALEGERI 2020

Colocviu practica 2020

Evaluarea activitățiii de practică se va face prin colocviu susținut în una dintre cele 2 sesiuni:

 

  • Sesiunea 1 in intervalul 1 - 4 sept. 2020
  • Sesiunea 2 in intervalul 7 - 8 sept. 2020

 

Data exactă a colocviilor de practică va fi anunțată ulterior pentru fiecare specializare în parte:

 

Sesiunea 1:

 • Ingineria Sistemelor Automate -  -
 • Calculatoare si Tehnologia Informatiei - 

 

Sesiunea 2:

 • Ingineria Sistemelor Automate -
 • Calculatoare si Tehnologia Informatiei - 

 

Neparticiparea la colocviu (in una din cele doua sesiuni) si implicit nefinalizarea prin evaluare a activitatii de practica  implica neacordarea celor 8 puncte de credit aferente activitatii de practica.

Cei care au efectuat practica dar nu s-au prezentat la colocviu (in una din cele 2 sesiuni) vor mai avea posibilitatea de a sustine un nou colocviu doar in sesiunea de restante din vara anului universitar urmator (2021).

Cei care nu au efectuat practica in aceasta vara vor putea sa recupereze aceasta activitate doar in urmatoarea vacanta de vara (2020). Deci implicit nu vor putea sustine licenta in sesiunea de vara 2020.

 

 

Pentru colocviu, studenții trebuie să aducă "Caietul" de practică (care va conține descrierea activităților desfășurate în cadrul stagiului de practică - sub forma de jurnal sau sub forma unui proiect/raport tehnic). "Caietul" de practica poate fi fizic sau electronic (se va tipari pt. colocviu).

 

Studentii care fac practica la firme/institute din tara sau strainatate vor trebui sa aduca si formularul de evaluare (vezi anexa Eval 3.a din secțiunea documente) completat si semnat de tutorele din partea firmei/institutului. 

  • Studenții care fac practica în străinătate și nu și-au încheiat stagiul până la data colocviului (si evident, nu vor putea fi prezenti la colocviu), vor trimite  (e-mail calculatoare: Tiberiu.Marita@cs.utcluj.ro / e-mail automatica: Petru.Dobra@aut.utcluj.ro) pănă în 8 septembrie copia scanată a evaluării completată și semnată de tutorele din străinătate (vezi anexa Eval 3.a în limba engleză din secțiunea de documente) + caietul de practica in format electronic. 

 

Pentru studenții care au efectuat practica în cadrul facultății, nota se va transmite de către cadrul didactic îndrumător (nu e nevoie de formularul de evaluare) si se va trece pe caietul de practica cu semnatura indrumatorului.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

"Caietul" de practica va trebui sa aiba urmatoarea structura:

 

1. Antet care sa contina:

  • Grupa, Nume si prenume student
  • Firma / institutia unde s-a efectuat practica
  • Perioada in care s-a desfasurat practica
  • Numele tutorelui / indrumatorului de practica

2. Sinteza (rezumat) a activitatilor desfasurate (max. 1/2 pag.)

3. Descrierea activităților desfășurate în cadrul stagiului de practică, sub forma de jurnal sau sub forma unui proiect/raport tehnic (la alegere)  de min. 4 pag.  ...  max 10 pag.

4. Concluzii (max. 1/2 pag).

 Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter
" "