Bine ati venit la Facultatea de Automatica si Calculatoare - UTCN

Webinarii de dezvoltare soft skills Septembrie 2021

Dragi studenți ai UTCN,

Vă invitam sa participaţi la webinariile de dezvoltare soft skills organizate de către Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră al UTCN în perioada 6-23 septembrie 2021, în colaborare cu parteneri de pe piaţa muncii (Emerson, BT, BCR, Indeco Soft, One-IT, Intelact Soft, Eaton, Universal Alloy Corporation, s.a.)
Vom aborda împreuna cel puţin următoarele tematici:
-    pregătire pentru prezentarea la interviu şi CV-ul de succes
-    utilizarea platformelor de recrutare
-    valori şi competenţe cerute de piaţa muncii
-    managementul timpului şi al priorităţilor
-    munca în echipă.

Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi Formularului de înregistrare și acordare sprijin financiar disponibil la adresa:
https://www.utcluj.ro/media/page_document/86/Procedura_de_participare_la_programul_de_consiiere_prin_activitati_de_grup.pdf

si sa il trimiteti prin email la: office.ococ@ococ.utcluj.ro sau ccop@cunbm.utcluj.ro , în cursul lunii iulie 2021.

Webinariile de dezvoltare soft skills sunt parte integrantă a proiectului “Universitatea deschisă – consiliere și susținere pentru dezvoltarea carierei în spiritul echității sociale, prin prisma învățământului centrat pe student - CNFIS-FDI-2021-0270”. Proiectul permite acordarea de sprijin financiar studenţilor participanţi care provin din familii cu venituri reduse, pe baza unei Proceduri de selecţie (disponibilă la link-ul de mai sus).

Va rugam sa ne contactati pentru orice informaţii suplimentare şi/sau întrebări.

Vă aşteptăm cu drag !


Prezentare 1.07.2016

Vineri  01.07.2016 de la ora 14.00 prezentare in Aula Domsa cu titlul : Self – driving Cars, tinuta de prof. Daniela Rus, director CSAIL MIT.

Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter
" "