Bine ati venit la Facultatea de Automatica si Calculatoare - UTCN

Contact

Facultatea de Automatica si Calculatoare
Str. G. Baritiu nr. 26-28, 400027 Cluj-Napoca, Romania

Decanat - Sala 48, Telefon: +40-(0)264-401219
Secretariat decanat - Sala 48, Telefon: +40-(0)264-401218
Secretariat studenti - Sala 45, Telefon(vezi contactele de mai jos)

Invitatie participare Competitie Europeana Antreprenoriat

Stimați studenți, 

În cadrul acestor competiții, tinerii au șansa să-și dezvolte competențe antreprenoriale și să-și testeze ideile de business. În anii anteriori, participanții au impresionat juriul cu start-up-uri inovatoare dintr-o gamă largă de domenii, de la agribusiness și industrii creative, la inginerie și științe aplicate.


La Business Plan Challenge se pot înscrie studenții care doresc să dezvolte un concept de business, pe care ulterior să îl și testeze pe piață, prin lansarea și conducerea unui start-up. Dintre planurile înscrise, vor fi selectate cele mai bune 20 pentru dezvoltare în cadrul incubatorului de afaceri JA BizzFactory™ și pentru faza națională JA Company of the Year (ediția a XVIII-a în România).

Astfel, sub îndrumarea profesorului coordonator și a consultanților voluntari din business, tinerii vor trece prin toate etapele pilotării afacerii, de la realizarea unei cercetări de piață și crearea unei versiuni reale a produsului/serviciului oferit sau a unui prototip, până la interacțiunea cu piața și realizarea unei vânzări.


Participanții cu cele mai bune rezultate vor beneficia de premii în valoare totală de 25.000 EUR (burse de participare la Școala de vară Next Generation Leaders Forum, Ontario, Canada, august 2018). Echipa câștigătoare a finalei naționale se va califica și va participa la finala europeană a competiției - European Enterprise Challenge, iunie 2018, Riga, Letonia.


Din cadrul universității se pot înscrie, în perioada 12-26 februarie 2018, mai multe echipe (fiecare formată din 2-6 studenți, 19-30 ani) sub îndrumarea profesorului coordonator ales.
Informații despre procedura de înscriere la competiții, regulament și materialele de pregătit se regăsesc la adresa: http://jar.ro/bpc18

 Prezentare 1.07.2016

Vineri  01.07.2016 de la ora 14.00 prezentare in Aula Domsa cu titlul : Self – driving Cars, tinuta de prof. Daniela Rus, director CSAIL MIT.

Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter