THE GAME OF INTERNSHIPS - Zilele Carierei 2023

Stimati studenti,Am gandit acest concurs de provocari prin parcurgerea caruia studentii pot sa castige in final un loc de internship, oferit de una dintre companiile care colaboreaza cu noi in aceasta activitate.


Pentru a intra in concurs studentii trebuie sa se inroleze in team-ul The Game of Internships - Zilele Carierei 2023 (cod de acces: hn5d8vi)

Luni, 6 martie 2023, la ora 08:00, dăm drumul provocărilor: studenții vor avea de îndeplinit o serie de sarcini care vizează dezvoltarea personală și profesională.

Rezolvarea tuturor provocărilor până joi, 9 martie 2023, la ora 14:00, îi va califica în proba finală.

Proba finală este organizată de compania-gazdă a internship-ului sau locului de practică pentru care au optat într-un formular accesibil in teamul concursului.

Participanții calificați în această etapă vor fi puși în contact cu reprezentanții companiilor prin intermediul unor canale private pe teamul concursului.

Etapa finală se va desfășura începând cu data de 10 martie 2023, dar nu mai târziu de 17 martie 2023.

Locurile de practică și internship-urile puse la dispoziție ca premii în acest concurs sunt:    Cikautxo Ro Rubber & Plastic SRL - 4 locuri: 2 internship (Calitate, Mentenanță); 2 practică (Calitate, Inginerie)


    DeLonghi Romania SA - 2 internship (Inginerie, Informatică)


    Fortech SRL - 2 internship (.Net Core backend; .Net + ASP WebForms frontend)


    Kastamonu Romania SA - 2 internship


    Robert Bosch SRL - 10 locuri: 5 internship, 5 practică


    Siemens SRL - 3 locuri


    Synergy Construction Hungary Kft. - 5 locuri


    Viarom Construct SRL - 1 locRegulamentul integral poate fi găsit pe ococ.utcluj.ro sau în secțiunea Files a teamului concursului.

Go back