Lansare proiect ,,Master Your Digital Future" 25 mai 2022 Aula Domsa ora 16

Dragi studenti,

Va transmitem o invitatie adresata voua, din partea domnului deputat Sabin Sarmas, presedintele Comisiei IT&C a Camerei Deputatilor.

Va invitam sa faceti parte din proiectul ,,Master Your Digital Future", un proces de consultare a studentilor, prin care aveti ocazia sa va expuneti viziunea, prioritatile si aspiratiile voastre pentru un viitor digitalizat. Proiectul se desfasoara in marja organizarii de catre Romania a Conferintei Plenipotentiarilor a Uniunii lnternationale a Telecomunicatiilor (ITU), Bucuresti, 25 septembrie - 14 octombrie, eveniment ce va fi condus de catre domnul presedinte Sarmas.

Veti avea ocazia de a propune modificări ale legislației în vigoare, iar cele mai relevante propuneri vor fi premiate cu internshipuri la companii IT de top din România. In plus, inițiatorii propunerilor câștigătoare vor fi invitați si la Conferința Plenipotențiarilor ITU. În cadrul evenimentului, aceștia vor avea oportunitatea de a-și prezenta punctul de vedere cu privire la îmbunătățirea sistemului educațional din România.

Pe aceasta cale, dorim sa va invitam sa participati la evenimentul de lansare a proiectului, eveniment ce va avea loc miercuri, 25 mai, începând cu ora 16:00, în Aula Alexandru Domșa a Universității Tehnice Cluj-Napoca (str. Constantin Daicoviciu, nr.15).

 

Decan,

Prof.dr.ing. Liviu Miclea

Go back