Invitatie instructaj protectia datelor personale - in relatia cadre didactice - studenti

Stimate cadre didactice ale Universitatii Tehnice,

 

Ca urmare a obligatiilor legale stabilite prin Regulamentul General de Protectia Datelor al UE nr 679/2016 (si al legii 190/2018), la nivelul Universitatii trebuie organizate periodic instructaje cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Tinand cont si de masurile impuse Universitatii de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Protectiei Datelor cu Caracter Personal in adresa transmisa referitoare la o investigatie care a avut loc in institutie ca urmare a unei plangeri redactata de un student al Universitatii, va rugam sa ne sprijiniti in realizarea acestui instructaj.

 

Astfel, in sectiunea fisiere a MS Team-ul general al Universitatii (https://tinyurl.com/4jydsetus-a) s-a incarcat un fisier cu recomandari privind masuri generale de protectia datelor personale in contextul relatiei ”cadru didactic - student”.

 

In cursul zilei de luni, 9 mai 2022, in intervalul 12:00 – 13:00, va avea loc o prezentare a acestui material si se va raspunde la intrebari venite in acest sens. Discutia se va purta strict pe contextul realizarii protectiei datelor personale a studentilor in contextul relatiei ”cadru didactic - student” din derularea curenta a activitatii didactice.

Acesta este link-ul pentru accesarea intalnirii: https://tinyurl.com/2p9h38dh

Go back