Donează sânge, fii erou! OSM Cluj

Dragi studenti,

 

Pentru a susține donarea de sânge la nivel național, proiectul „Donează Sânge, Fii Erou!" din cadrul FASMR organizează o campanie de donare de sânge în 36 de Centre de Transfuzie Sanguină din România și Republica Moldova.

Numărul donatorilor la nivelul României și al Republicii Moldova este sub media Uniunii Europene. În cazul în care fiecare persoană eligibilă ar dona sânge cel puțin o dată pe an, stocurile ar fi suficiente pentru a acoperi nevoia din spitale.

De aceea avem onoarea de a invita atât studenții, cât și personalul universității dumneavoastră să ni se alăture în încercarea de a ameliora deficitul de sânge din România.

În Cluj-Napoca, voluntarii noștri vă așteaptă cu drag în perioada 8-19 mai la Centrul de Transfuzie Sanguină de pe strada Nicolae Bălcescu nr 18, de luni până vineri, în intervalul 07:30-13:00.

Mai multe detalii despre criteriile de eligibilitate și materiale ce pot fi distribuite, găsiți atașate acestui email. Pentru întrebări puteți să ne contactați la adresa de email doneazasange@fasmr.ro.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la Centrul de Transfuzie Sanguină!

 

Go back