Burse France Excellence Europa

Serviciul de Cooperare și Acțiune Culturală al Ambasadei Franței în România are plăcerea de a anunța primul apel la candidaturi pentru programul de burse France Excellence Europa.

 

Programul de burse este destinat studenților care posedă cetățenia unuia dintre cele 26 de state membre ale Uniunii Europene (în afară de Franța) care doresc să-și continue studiile la nivel de Masterat 1 sau Masterat 2, în Franța, în următoarele domenii:

o   Cultură și patrimoniu

o   Educatie, pedagogie, învățământ superior

o   Limba și civilizația franceză, limbi și civilizații străine și studii europene

o   Sănătate

o   Științele mediului

o   Digital

 

Apelul este deschis până pe 15 martie 2022.

 

Toate informațiile referitoare la apel (condiții de eligibilitate, durata bursei, beneficii legate de obținerea bursei, documente solicitate pentru formarea dosarului de candidatură, adresa de e-mail pentru trimiterea dosarului etc.) pot fi găsite accesând acest link: https://www.campusfrance.org/fr/le-programme-de-bourses-france-excellence-europa.

 

Având în vedere interesul pe care îl pot prezenta aceste informații pentru universitatea pe care o reprezentați, v-aș fi recunoscătoare dacă ați putea disemina informațiile referitoare la acest apel către studenții dumneavoastră.

 

În plus, apelul la candidaturi pentru bursa guvernului francez 2022 este deschisă până pe 4 martie, pentru toate domeniile pentru nivelurile de studii de masterat și doctorat în co-tutelă. Mai multe informații sunt disponibile la: https://institutfrancais.ro/bucuresti/evenimente/bursele-guvernului-francez-master-doctorat/.

 

Go back